Google AdWords

Een meer zuivere vorm van adverteren is er niet. U weet namelijk zelf, als het goed is, wat u overhoudt aan de verkoop van uw product of dienst (wanneer u dit niet weet adviseren wij u dit eerst te achterhalen). Wat u waarschijnlijk ook weet is hoeveel offertes u uit moet brengen om een nieuwe klant binnen te halen. Als u hiervan een goede inschatting kunt maken, kunt u bepalen wat een mogelijke lead u waard is.

Vervolgens is er nog een variabele die belangrijk is en dat is het aantal bezoekers op uw website die u nodig heeft om één lead te genereren. Deze variabele is over het algemeen moeilijk te berekenen en daar kunt u waarschijnlijk wel wat hulp bij gebruiken. Wij kunnen u helpen bij deze inschatting en helpen om het aantal bezoekers van uw website die nodig zijn om een lead te genereren te verlagen.

Ons advies is altijd om hier eerst bij stil bij te staan, alvorens te starten met Adwords. U bouwt toch ook geen huis op een rotte fundering?

Stel dat u tevreden bent over de fundering (en het hotel) en alleen meer gasten wilt krijgen en niet wilt wachten op de indexering van uw nieuwe website, mond-op-mond reclame, dan kunnen Adwords voor u de juiste keuze zijn.

Zodra u voor u zelf bepaald heeft wat de verkoop van een bepaald artikel u oplevert, wat de conversie is en hoeveel bezoekers u nodig heeft voor een lead. Dan kunt u terugrekenen wat u maximaal wilt besteden aan een extra bezoeker. Wij hebben een aantal Google AdWords tips voor u op een rijtje gezet.

Bekijk onze klanten