Website optimaliseren

U heeft al een website. Mogelijk heeft u niet het idee dat u hier het maximale uithaalt, mogelijk bent u al helemaal tevreden. In beide gevallen adviseren wij uitgebreid de tijd te (blijven) nemen om kritisch naar uw website te kijken. De tijd die u aan uw website besteed is nooit weggegooid!

We zien geregeld dat bedrijven na het maken van hun website de website niet meer hebben veranderd, dan wel kritisch naar hun website hebben gekeken. Wij zijn van mening dat dit in deze tijd niet meer kan. De kans is groot dat er in de tussentijd veel veranderd is in uw bedrijf.

Daarnaast is een website meer dan een visitekaartje geworden. Vroeger was een website nodig om uw visitekaartje aan te kunnen vullen met www.uwbedrijfsnaam.nl. Nu is de website www.uwbedrijfsnaam.nl uw visitekaartje! En zelfs nog meer, uw website is het marketinginstrument bij uitstek.

Als iemand uw naam hoort en geïnteresseerd is, is het zeer waarschijnlijk dat deze persoon uw bedrijfsnaam zal intikken in Google. U kunt bepalen wat de bezoeker te zien krijgt. Daarnaast hebben wij nog nooit een klant mee gemaakt die de investering in de website niet heeft terugverdiend!

Bekijk onze klanten